Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Σιταρίδης Παύλος 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Παύλος Γρ. Σιταρίδης γεννήθηκε στα Λιβερά Κοζάνης. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Φλώρινας και του Παιδαγωγικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις (καταδρομέας, αλεξιπτωτιστής). Άσκησε το επάγγελμα του Δασκάλου έως τη συνταξιοδότησή του και ήταν Διευθυντής στα δημοτικά σχολεία 1ο και 4ο του Ελευθερίου Κορδελιού. Ταυτόχρονα ήταν Συνδικαλιστής και διετέλεσε Πρόεδρος στον Η΄ Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης.

Το έτος 1998 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ελευθερίου – Κορδελιού. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Διοικητικών, Οικονομικών και Παιδείας καθώς επίσης και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Ακόμη ήταν Αντιπρόεδρος και Μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης, Αντιπρόεδρος και Μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού αλλά και Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ, Αντιπρόεδρος και Μέλος των Παιδικών Σταθμών, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Δήμων Δυτικής Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε επίσης Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Πολεοδομίας και Αποθήκης στον Καλλικρατικό Δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Αποτελεί και μέλος του Συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού.

Η εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση τον έχει βοηθήσει να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες του Δήμου μας και προκειμένου να συνεισφέρει στην αντιμετώπισή τους, αποφάσισε να στηρίξει την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα μέσα από την οποία πιστεύει ότι μπορεί να φανεί περισσότερο χρήσιμος για τον τόπο του».

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»