Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Σκορδάς Βασίλειος 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Βασίλειος Σκορδάς σήμερα διανύει αισίως την τρίτη εποικοδομητική δεκαετία της ζωής του. Είναι απόφοιτος του 2ου ΤΕΕ Ευόσμου, κατέχοντας δύο εξειδικεύσεις: την πρώτη στις ηλεκτρονικές συσκευές και εγκαταστάσεις, καθώς και στις υπολογιστικές μονάδες, ενώ η δεύτερη εξειδίκευση αφορά τα ηλεκτρονικά οπτικοακουστικά συστήματα.

Από το 2008, αφιερώνει τις δυνάμεις του στον τομέα της λιανικής πώλησης ρουχισμού. Ξεκίνησε ως υπεύθυνος πωλήσεων και, εν συνεχεία, επέκτεινε την επαγγελματική του πορεία αναλαμβάνοντας τον ρόλο του ιδιοκτήτη καταστήματος ανδρικής ένδυσης.

Η δεκαπενταετής εργασιακή του πείρα στον κλάδο του εμπορίου τον έχει εξοπλίσει με στέρεες γνώσεις σε θέματα στρατηγικού επιχειρηματικού σχεδιασμού, οικονομικής διαχείρισης, μάρκετινγκ, καθώς και ανάλυσης τάσεων και συμπεριφοράς των καταναλωτών.

Με την επιχειρηματική του εμπειρία ως αξιόπιστο εργαλείο, αλλά πρωτίστως με την όρεξη του να συμβάλλει στη θετική αλλαγή του δήμου, δηλώνει προσηλωμένος στο όραμα της ενίσχυσης και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, καθιστώντας τον έναν φιλικό τόπο για τους επιχειρηματίες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής. Στηρίζει την Μαρία Μανούκα γιατί χάρη στη στυβαρή επαγγελματική της ιδιότητα, τις διακρίσεις που έχει λάβει αλλά και τις προοδευτικές και ανθρωποκεντρικές ιδέες της, είμαι βέβαιος πως θα καταφέρει να μεταμορφώσει ουσιαστικά τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου σε έναν δήμο πρότυπο.

Σας καλεί να τους εμπιστευτείτε!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»