Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Σκουλίδης Νικόλαος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Σκουλίδης Νικόλαος, γεννήθηκε το 1969 είναι γέννημα θρέμμα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και συγκεκριμένα του παλιού Κουκλουτζά. Οι γονείς του κατοικούν στον Εύοσμο από τη δεκαετία του 1960.

Είναι ένας άνθρωπος δραστήριος, εργατικός, και ιδιαίτερα κοινωνικός. Του αρέσει να προσφέρει στο συνάνθρωπό του και στον τόπο του. Εργάζεται για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, ενώ τα τελευταία 30 χρόνια είναι υπάλληλος σε μια μεγάλη εξαγωγική εταιρία. Παράλληλα, εδώ και 22 χρόνια εργάζεται για μια γερμανική εταιρεία δικτυακού μάρκετινγκ.
Αγωνίστηκε για 20 χρόνια στην ομάδα του Ευόσμου «Δόξα Ελπίδος» το σημερινό ΔΕΚΑ, και για έξι χρόνια εργάστηκε ως δημοσιογράφος καλύπτοντας θέματα αθλητικού ρεπορτάζ.

Σήμερα ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και με υψηλή αίσθηση της ευθύνης ότι θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της κ. Μαρίας Μανούκα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Παρά το γεγονός ότι ο δήμος είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας, θεωρεί ότι είναι πολύ αδικημένος. Το πρόγραμμα της κ. Μαρίας Μανούκα τον εκφράζει απόλυτα, καθώς πιστεύει ότι είναι αυτό που θα φέρει την Ανάπτυξη στην περιοχή. Όλοι μαζί μπορούν να δώσουν στον δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου την εικόνα που αξίζει!

Οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Μαρία Μανούκα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας.
 

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Νικόλαος Σκουλίδης