Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Σκυλογιάννης Κωνσταντίνος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Κωνσταντίνος Σκυλογιάννης είναι αστυνομικός από το 2012. Φοίτησε στη σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου. Το 2010 μπήκε στη σχολή αστυφυλάκων στην Καρδίτσα όπου και αποφοίτησε το 2012 και από τότε είναι υπαρχιφύλακας.

Μιλάει τρεις γλώσσες, Aγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά και ασχολείται με το ράγκμπι.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του ως αστυνομικός από το 2012, ανέπτυξε μια πολύπλευρη εμπειρία στη διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας. Η εκπαίδευσή του στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου συνέβαλε στην ανάπτυξη δεξιοτήτων διοίκησης και ηγεσίας. Μέσω του επαγγέλματός του αντικατοπτρίζεται η αφοσίωσή του στην επικοινωνία και την ομαδική εργασία.

Είναι αποφασισμένος να συμβάλλει στην ανάπτυξη της κοινότητάς μέσω της υποψηφιότητάς του στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα και της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Με το υπόβαθρό του ως αστυνομικός αντιλαμβάνεται την ανάγκη για ασφάλεια, συνεργασία και ανάπτυξη. Είναι αποφασισμένος να συμβάλλει στις ανάγκες της κοινότητας με γνώμονα το κοινό καλό.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου