Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Σούλας Ιωάννης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου. Είναι 40 ετών, παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Είναι απόφοιτος ΤΕΙ πληροφορικής και από το 2005 έως σήμερα εργάζεται στην εταιρεία Infonetgroup που εδρεύει στον Εύοσμο και έχει ως βασικό αντικείμενο την κατασκευή-προώθηση ιστοσελίδων και διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Καθώς πιστεύει ότι η προσωπική πρόοδος και ευημερία ταυτίζονται απόλυτα με την πρόοδο και την λειτουργία μια κοινωνίας, το ενδιαφέρον του για το δημόσιο χώρο και τα κοινά ήταν πάντα πολύ έντονο. Σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου-Κορδελιού, στον οποίο υπήρξε και ιδρυτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, και Μέλος της επιτροπής Μετάβαση του ΕΕΘ και των μελών στην Ψηφιακή Εποχή. Το 2017 υπήρξε εκλεγμένος στο ΔΣ του ΕΕΘ, ενώ από το 2017 έως το 2020 υπήρξε μέλος της Επιτροπής εκπαίδευσης – κατάρτισης και εξυπηρέτησης μελών του ΕΕΘ.

Λάτρης του αθλητισμού, για αρκετά χρόνια υπήρξε μέλος σε ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία και σε διάφορες ομάδες του δήμου.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα στηρίξει την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα και θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό  «Μαζί στην Aνάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»!

Θεωρεί ότι είναι υποχρέωση όλων μας να διεκδικούν το καλύτερο για τον τόπο.

Σας καλούν να είστε όλοι μαζί!