Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Σταυρουλάκης Αντώνιος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Σταυρουλάκης Αντώνης είναι μόνιμος κάτοικος του δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου (40 συναπτά έτη). Είναι έγγαμος με τρία παιδιά.

Τελείωσε το 4ο Γυμνάσιο Ευόσμου και το 1ο Τεχνικό Λύκειο Ευόσμου με την ειδικότητα του Ψυκτικού. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε γνωστή Βιομηχανία Τροφίμων στη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ως νέος άνθρωπος και πατέρας ενδιαφέρεται για έναν δήμο πρότυπο στην Παιδεία, τον Πολιτισμό, την Κοινωνική Πρόνοια, την Οικονομική δραστηριότητα, τον Αθλητισμό καθώς και για τη μέγιστη ώθηση και ανάδειξη των νέων και ικανών ανθρώπων, αλλά και τη γενναιόδωρη υποστήριξη και ουσιώδη συμπαράσταση των ευαίσθητων και ευπαθών ομάδων του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου.

Αποφάσισε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου» καθώς η Μαρία Μανούκα είναι άνθρωπος των αρχών και των έργων. Ονειρεύεται ένα δήμο που θα κοιτάει το μέλλον άφοβα και χωρίς εσωστρέφεια, που θα ζει με υψηλές φιλοδοξίες και θα μεριμνά για τις ευπαθείς ομάδες