Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Στόικος Γρηγόρης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Γρηγόρης Στόικος γεννήθηκε το 1966 στη Λευκοθέα του νομού Σερρών. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών και κατοικεί μόνιμα στον Δήμο Κορδελιού – Εύοσμου από το 1990.

Είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων. Υπηρετεί από το 1997 ως Δάσκαλος στην Α\θμια Εκπαίδευση και από το 2002 σε σχολεία του Ευόσμου. Διετέλεσε διευθυντής του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και υπήρξε εκλεγμένο μέλος σε διοικητικά συμβούλια συλλόγων εκπαιδευτικών κι εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών σε συνδικαλιστικά όργανα (ΕΔΟΘ, ΔΟΕ, ΑΔΕΔΥ). Σήμερα είναι Διευθυντής στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, ταμίας του Δ.Σ του Η΄ συλλόγου εκπαιδευτικών, μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ορισμένο αναπληρωματικό μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου μας.

Αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τον δήμο με γνώμονα την αλληλεγγύη και την ανάγκη να προσφέρει σε μια κοινωνία που αλλάζει συνεχώς με γρήγορους ρυθμούς. Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του δήμου Κορδελιού – Εύοσμου αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είναι υποψήφιος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!

Συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού -Ευόσμου» και με υποψήφια Δήμαρχο τη Μαρία Μανούκα γιατί πιστεύει πως το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης ανήκει στους “πολίτες” και όχι στους “πολιτικούς”».

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου