Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Στόικος Μιλτιάδης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Μιλτιάδης Στόικος, κατοικεί μόνιμα στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου είναι τελειόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών στο ΑΠΘ. Ακόμη, ως δημοσιογράφος – μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης, έχει έρθει σε επαφή με τις ανησυχίες, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πολιτών εκτελώντας τον ρόλο του παρατηρητή και αναμεταδότη των γεγονότων, με στόχο να φέρει στο προσκήνιο τα θέματα που αφορούν τους πολίτες.

Παράλληλα, όντας εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κορδελιού Ευόσμου της ΝΔ, γραμματέας ΑΜΕΑ ΝΔ Νομού Θεσσαλονίκης και συντονιστής για θέματα ΑμεΑ της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα και μέλος του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης, έχει συμβάλλει στην ενίσχυση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία. Επιπλέον, ως εθελοντής διασώστης και αιμοδότης, έχει δει από κοντά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας με αναπηρίες – όπως και ο ίδιος. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται αδιάκοπα για να ενισχύσει τα δικαιώματα και τις ευκαιρίες των ατόμων με αναπηρία, προωθώντας την πρόσβαση στην εκπαίδευση, την υγεία, και την εργασία.

Γενικότερα, στην πολιτική του δράση, δίνει έμφαση στην ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, προάγοντας την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα. Στηρίζοντας την υποψήφια δήμαρχο κα.Μαρία Μανούκα και την παράταξη “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου”, δεσμεύεται να εργαστεί με προσήλωση και αφοσίωση για την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων του δήμου, και ειδικότερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Σας προσκαλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις και να οικοδομήσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο. Με την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την πολυπόθητη αλλαγή που οραματιζόμαστε.

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.