Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Συμεωνίδης Ιωάννης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Γεννήθηκε στην Δράμα, τα πρώτα χρόνια της παιδικής του ηλικίας τα πέρασε στους Αμπελόκηπους όπου στην ηλικία των οκτώ ετών ο πατέρας του αποσπάστηκε στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας ως καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ολοκλήρωσε το λύκειο στην Ελλάδα συνεχίζοντας τις σπουδές του αποκτώντας πτυχίο οικονομικών επιστημών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Cardiff Business School της Αγγλίας με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά και την Τραπεζική. Οι γλώσσες που ομιλεί είναι τα Αγγλικά και τα Γερμανικά.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 2003 στην Θεσσαλονίκη ως Βοηθός Λογιστή προτού εργαστεί στην Αθήνα ως Ασκούμενος Ορκωτός Λογιστής και Υπεύθυνος Πιστωτικού Ελέγχου από όπου επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη στις αρχές του 2007. Από τότε δραστηριοποιείται ως Ελ. Επαγγελματίας παρέχοντας Ολοκληρωμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε επιχείρηση (λογιστικά, φορολογικά, ασφαλιστικά, επενδυτικά κ.α. θέματα).

Το 2011 εγκαταστάθηκε στον Εύοσμο τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά όπου δημιούργησε την οικογένειά του με την σύζυγό του Δήμητρα και τα δύο τους υπέροχα κορίτσια Φαίη και Κωνσταντίνα 10 ετών τα οποία φοιτούν σε Δημοτικό Σχολείο του Ευόσμου.

Πλέον αισθάνεται ότι ήρθε η ώρα, να αξιοποιήσει την εμπειρία του για το κοινό καλό του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Επιθυμεί να συνεργαστεί εντατικά με άλλους ενεργούς δημότες για την προαγωγή της πολιτιστικής και οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής μας, τη διασφάλιση της καθαριότητας και τη θωράκιση του αισθήματος ασφαλείας τόσο για εμάς όσο και τα παιδιά μας.

Είναι σημαντικό να έχουμε ανθρώπους που να ηγούνται στα κοινά με επαγγελματική αξιοπιστία και κοινωνική ευαισθησία στην πολιτική ζωή, και η Μαρία Μανούκα διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό και αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί της.

Σας ζητάει να τους εμπιστευτείτε!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου