Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Τικπασανούδης Διογένης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Τικπασανούδης Διογένης , είναι γεννημένος το 1996 και είναι μόνιμος κάτοικος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής καθώς η οικογένειά του κατοικεί εδώ από το 1959. Η αγάπη για τον τόπο του, τον «Κουκλουτζά», όπως χαρακτηριστικά τον έλεγαν οι παππούδες του, τον παρακινεί να συστρατευτεί στο πλευρό της υποψήφιας δημάρχου, Μαρίας Μανούκα, και να κατέβει στις επόμενες εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου».

Δουλεύει χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και αυτή τη στιγμή είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες της βορείου Ελλάδος. Η εργατικότητά του είναι αυτή που τον χαρακτηρίζει καθώς πιστεύει βαθιά πως πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και αποτελεσματικά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι επικοινωνιακός και του αρέσει να μιλάει με τους φίλους του και συνδημότες του για τα προβλήματα, τις παθογένειες και τις προοπτικές του τόπου.

Με αυτά τα όπλα μπαίνει στην μάχη για την Ανάπτυξη ενός δήμου πιο όμορφου, πιο ανθρώπινου, ένα δήμο πρότυπο και πρωτοπόρο για τη βόρεια Ελλάδα.

Ελάτε μαζί για να δώσουμε ζωή και πάλι στο ξεχασμένο και κατάφωρα αδικημένο δήμο του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου.