Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Τριανταφυλλίδου Αφροδίτη 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Αφροδίτη Τριανταφυλλίδου γεννήθηκε στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης το 1999. Η μόνιμη κατοικία της εδώ και αρκετά χρόνια είναι στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου όπου ζεί μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο υπέροχα αγγελούδια τους, την Γεωργία (4 ετών) και τον Ραφαήλ (1 έτους).

Ο σύζυγός της δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης διατηρώντας καταστήματα εδώ και μία δεκαετία. Στον επαγγελματικό τομέα, τώρα, ούσα δραστήρια, συνέχισε πριν χρόνια μαζί με τα αδέρφια της την οικογενειακή επιχείρηση με ηλεκτρικά είδη, ενώ στη συνέχεια δοκιμάστηκε επιτυχώς στη διαχείριση του δικού της διαδικτυακού καταστήματος με γυναικεία κοσμήματα. Έχοντας διανύσει βήματα στον επιχειρηματικό χώρο και λάβει σημαντική εμπειρία, αποφάσισε πλέον να διαθέσει τις γνώσεις της στο κοινό καλό. 

Ως κάτοικος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, ως νέος άνθρωπος και πολύ περισσότερο ως μητέρα, επιθυμεί να συνδράμεί στην αναστήλωση του τόπου στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα. Θα αγωνιστεί για καλύτερες σχολικές και αθλητικές υποδομές, οικονομική ανάπτυξη και στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, αναπλάσεις των πάρκων και ανάδειξη των πιο εγκαταλελειμμένων περιοχών του δήμου, όπως είναι η περιοχή άνωθεν του Περιφερειακού και η 5η συνοικία. 

Κύριος στόχος της είναι να ακουστούν οι φωνές και τα αιτήματα όλων των δημοτών! Για την ίδια η επικεφαλής της παράταξης είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο να ηγηθεί και να δώσει πρακτικές λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν καθημερινά Σας ζητάει να τους στηρίξετε!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»