Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Τσάτσος Νικόλαος 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε στα Ελευθέρια και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στο Κορδελιό. Σήμερα είναι μόνιμος κάτοικος στον δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου.

Στο παρελθόν δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης, ενώ από το 2007 υπηρετεί με αφοσίωση στην Ελληνική Αστυνομία.

Επί 15 συναπτά έτη συμμετείχε στη φιλαρμονική του δήμου και μαζί με την οικογένειά του συμμετείχε και στον σύλλογο Σαρακατσάνων της περιοχής.

Επέλεξε να ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση επειδή θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει δράση η γενιά μας, και να ορίσουμε εμείς την επόμενη μέρα του δήμου στον οποίο μεγαλώνουμε και μεγαλώνουν σήμερα τα παιδιά μας.

Η πολιτική βούληση της Μαρίας Μανούκα και το πρόγραμμα που έχει να παρουσιάσει για τη διοίκηση του τόπου, είναι αυτά που θα καταστήσουν τον δήμο εξωστρεφή και τον πρώτο αναπτυσσόμενο δήμο στη βόρεια Ελλάδα.

Σας καλεί να τους εμπιστευτείτε για την υλοποίηση ενός πρωτοποριακού αναπτυξιακού προγράμματος.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»