Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Τσακαλίδης Βασίλειος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 είναι μία μεγάλη ευκαιρία για όλους που δεν πρέπει να χαθεί. Είναι μια ευκαιρία να χαράξουμε νέα πορεία ως δημότες, ως κάτοικοι μιας περιοχής που τη γνωρίζουμε, την αγαπάμε, τη νοιαζόμαστε και την πονάμε όσο κανείς άλλος.

Γνωρίζει καλά τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του δήμου. Ζει και εργάζεται εδώ, εδώ μεγαλώνει τα παιδιά του. Θέλει το καλύτερο για τον τόπο του. Θέλει ο δήμος να αποτελεί ένα δήμο πρότυπο.

Για έναν δήμο πρωταγωνιστή στη δυτική Θεσσαλονίκη συντάσσεται και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα για να δώσουν όλοι μαζί τη μάχη για ένα δήμο με μέλλον και προοπτικές.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Ο δήμος μας χρειάζεται δοκιμασμένες λύσεις με μία νέα αντίληψη, μια νέα κατεύθυνση και σε αυτήν την προοπτική οφείλουν όλοι να συστρατευτούν.

Το χρωστάμε στην πόλη μας, στην ζωή μας και κυρίως στη ζωή των παιδιών μας!