Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Τσαλδάρη Μαρία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Μαρία Τσαλδάρη, είναι 48 ετών και μητέρα 2 υπέροχων ενήλικων αγοριών. Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Καλαμάτα και τα τελευταία 30 χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη, εκ των οποίων τα 24 χρόνια είναι κάτοικος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Ως απόφοιτη του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης εργάστηκε για πάνω από 15 χρόνια σε μεγάλες επιχειρήσεις στο τμήμα Marketing. Ακόμη τα τελευταία 10 χρόνια διατηρούσε κατάστημα γυναικείων ειδών στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, ενώ από τις αρχές του 2023 η επιχείρηση δραστηριοποιείται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Με την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος είναι αποφασισμένη να στηρίξει έμπρακτα το έργο της Μαρία Μανούκα και να εργαστεί με ακεραιότητα για το κοινό καλό όλων. Ούσα υπεύθυνη πολίτης του Δήμου μας επιθυμεί έναν δήμο καθαρότερο, έναν δήμο ασφαλέστερο, έναν δήμο με περισσότερες αθηλτικές εγκατάστασεις, έναν δήμο με καλύτερη συγκοινωνία, έναν Δήμο – πρότυπο που θα καταφέρει να σκύψει με ευαισθησία πάνω στα προβλήματα των κατοίκων του και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους.

Πάνω απ’ όλα, επιθυμεί μία δημοτική αρχή που θα επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας που κλονίστηκε σοβαρά τα τελευταία χρόνια λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας. Για όλους αυτούς τους λόγους, αποφασίζει να αγωνιστεί και αυτή δίπλα στην Μαρία Μανούκα για να διορθωθούν όλα τα μελανά σημεία του τόπου μας και να μπορέσουμε να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης.

Σας ζητά να τους εμπιστευτείτε!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»