Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Τσαουσίδου Αναστασία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Αναστασία (Νατάσα) Τσαουσίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974. Έκτοτε είναι μόνιμος κάτοικος στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Τσικανούλα και έχουν τρία παιδιά και δύο εγγόνια.

Εδώ και 20 χρόνια είναι ιδιοκτήτρια ιδιωτικής επιχείρησης, ενώ δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στον χώρο της εστίασης. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Σμυρναίων Μικρασιατών Αγία Φωτεινή Ελευθερίου Κορδελιού, και έχει εκλεγεί και στην τοπική οργάνωση του δήμου.

Λάτρης του χορού και του πολιτισμού, συμμετέχει σε χορευτικά τμήματα και σε διάφορους άλλους συλλόγους του δήμου Ελ. Κορδελιού Ευόσμου.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα συμμετέχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου», καθώς θεωρεί ότι η υποψήφια δήμαρχος είναι άνθρωπος των αρχών και των έργων και είναι ικανή να αναλάβει την ευθύνη των δημοτικών υποθέσεων.

Σας καλούν να συνταχθείτε μαζί τους για έναν Δήμο πρωτοπόρο, ανθρώπινο και εξωστρεφή. 

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»!