Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Τσελίκογλου Αναστάσιος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Αναστάσιος Τσελίκογλου, γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1981 και είναι κάτοικος του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Το 2005 αποφοίτησε από το τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ πλέον συμμετέχει στο μεταπτυχιακό του πρόγραμμα σχετικά με την Δημόσια Διοίκηση.

Από το 2006 ως το 2008 διατηρεί λογιστικό γραφείο στην περιοχή του Ευόσμου ενώ στη συνέχεια για μια πενταετία εργάστηκε στην Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Από το 2019 είναι Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης & Ανάπτυξης στον Δήμο Ωραιοκάστρου. Στη θέση αυτή διαχειρίζεται την οργανωτική λειτουργία του Δήμου (Εσωτερικοί Κανονισμοί και λειτουργίες), τις εξωτερικές συνεργασίες του (Προγραμματικές Συμβάσεις και συνεργασίες με άλλους φορείς του εσωτερικού ή του εξωτερικού), την άντληση πόρων μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων (ΕΣΠΑ, Interreg κτλ).

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 θα στηρίξει την πρωτοβουλία της Μαρίας Μανούκα και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξή της.

Με την υποψηφιότητά του θα δώσει μάχη για να ανταμείψει την εμπιστοσύνη της ώστε μαζί να αναγεννήσουν τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.