Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Τσιλιγγιρίδης Κωνσταντίνος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Γεννήθηκε το 1981 και από το 1988 είναι μόνιμος κάτοικος στο Δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου. Είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά.

Υπήρξε επί σειρά ετών αθλητής στο ποδόσφαιρο και στο judo σε σωματεία του δήμου Ελ. Κορδελιού Ευόσμου όπως και στον Οδυσσέα Κορδελιού. Πιστεύει στην παιδεία και στις αξίες που μας προσφέρει ο αθλητισμός και η συνεχής επιμόρφωση και για αυτό μεταξύ άλλων, παρακολουθεί επιμορφωτικά σεμινάρια πωλήσεων, διοίκησης επιχειρήσεων αλλά και ψυχολογίας.

Στον επαγγελματικό στίβο μπήκε από πολύ μικρός, από την ηλικία των 15 ετών. Έχει απασχοληθεί σε πολλές και διάφορες θέσεις στο χώρο της εστίασης και σήμερα είναι ιδιοκτήτης δύο τέτοιων χώρων. Παράλληλα, από το 2005 είναι υπάλληλος του ΟΑΣΘ.

Έχει την πεποίθηση ότι η ενασχόληση με τα κοινά είναι υποχρέωση για όλους για την ουσιαστική ευημερία στον τόπο που συμβιώνουμε. 

Για αυτό το λόγο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου» της οποίας ηγείται η Μαρία Μανούκα καθώς πιστεύει στο όραμά της για μια νέα δημιουργική πορεία του δήμου.