Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Τσιραμπίδου Δήμητρα

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Δήμητρα Τσιραμπίδου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στον Δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου. Φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας. «Ταγμένη» στις ανθρωπιστικές σπουδές ολοκλήρωσε άλλα δύο μεταπτυχιακά σεμινάρια αφιερωμένα στην Ειδική Αγωγή αλλά και στην Παιδαγωγική ένταξη των μεταναστών στην Ελλάδα.

Ως λάτρης του εθελοντισμού, πραγματοποίησε δράσεις στο δήμο στον χώρο της εκπαίδευσης, για τις οποίες βραβεύτηκε από το αρμόδιο τμήμα παιδείας του δήμου.

Δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο της εστίασης, κάτι που της δίνει την ευκαιρία να ενημερώνεται για τα προβλήματα του δήμου και να να βάλει ως στόχο να συμβάλλει στην επίλυσή τους με όλες μου τις δυνάμεις.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, συμπορεύεται με τη Μαρία Μανούκα με στόχο την Ανάπτυξη του Δήμου μας! Στηρίζει την υποψήφια δήμαρχο γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο της ανιδιοτελούς προσφοράς. Έχει όραμα και στόχους. Είναι γνώστης των προβλημάτων του τόπου και ξέρει ότι θα δουλέψει σκληρά και μεθοδικά για την επίλυσή τους.

Σας καλεί να τους στηρίξετε ώστε όλοι μαζί να αγωνιστούν για ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»