Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Τσιρκινίδου Μαρία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Μαρία Τσιρκινίδου είναι 49 χρονών. Έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από την Αμφίπολη Σερρών και το Οφρύνιο Καβάλας όπου και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Είναι τελειόφοιτη Λυκείου και μητέρα ενός κοριτσιού 10 χρονών.

Ασχολείται με το λιανικό εμπόριο και είναι αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου και του 21ου Δημοτικού σχολείου Ευόσμου.

Είναι μια εργαζόμενη γυναίκα της διπλανής πόρτας που βλέπει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της γειτονιάς και του τόπου και αρνείται να στρέψει αλλού το βλέμμα. Επιθυμεί να βοηθήσει ενεργά για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν και δυσκολεύουν την καθημερινότητα των συνδημοτών. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου γιατί πιστεύει ότι όλοι μας μπορούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να κάνουμε τον δήμο μας καλύτερο.

Στηρίζει την υποψήφια δήμαρχο κα. Μαρία Μανούκα δεσμεύεται να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας. Μεταφέροντας την πολυετή εμπειρία της σε συλλογικές προσπάθειες, καθώς και τις γνώσεις και τις ικανότητές της ως επαγγελματίας στον τομέα του λιανικού εμπορίου, επιδιώκει να συμβάλλει στην προαγωγή μιας αναπτυξιακής ατζέντας που θα αφορά τη βελτίωση της ζωής των δημοτών και την ανάδειξη του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Σας ζητάει να τους στηρίξετε για έναν ανεξάρτητο, δίκαιο και δυναμικό Δήμο.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».