Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Τσοκανάρας Δημήτριος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Δημήτρης Τσοκανάρας, είναι 35 χρονών, εργάζεται ως εκπαιδευτικός – ειδικός παιδαγωγός και κατοικεί στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Είναι παντρεμένος με την Αλίκη Τζιάτζιου, δασκάλα, κι έχουν μια κόρη.

Είναι απόφοιτος του τμήματος “Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας” της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με κατεύθυνση τον τομέα της Παιδαγωγικής. Παράλληλα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο τμήμα “Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού” του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα “Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός”, ενώ αυτή τη στιγμή συμμετέχει σε δεύτερο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο “Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων ” ,του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Επιπροσθέτως έχει ολοκληρώσει δύο επιμορφωτικά προγράμματα εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην “Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση”, καθώς και στη “Διαπολιτισμική Εκπαίδευση”.

Από το 2015 είναι ιδιοκτήτης Εκπαιδευτικού Κέντρου στην περιοχή του Ευόσμου, στο οποίο έχει την ευθύνη διοικητικών καθηκόντων, καθώς και την παράδοση μαθημάτων σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθημερινά.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές συντάσσεται στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα και της παράταξης “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου” ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, διεκδικώντας τη θετική ψήφο των συμπολιτών του για έναν δήμο πρότυπο, οργανωμένο και σύγχρονο που θα πορεύεται με γνώμονα την ανάπτυξη των δύο κοινοτήτων και θα στέκεται αρωγός δίπλα σε κάθε πολίτη».

Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου