Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ανανικίδης Φίλιππος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για το δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Γεννήθηκε το 1980 στην Θεσσαλονίκη και είναι μόνιμος κάτοικος του Δήμου μας Ελ. Κορδελιού Ευόσμου. Το 1987 μετακομίσαμε οικογενειακώς στο χωριό του πατέρα του στο Μαυρονέρι Κιλκίς, και το 1993 εγκατασταθήκαμε μόνιμα στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου. Είναι Πόντιος στην καταγωγή από την πλευρά και των δύο γονιών μου.

Έχει μια υπέροχη οικογένεια, με την σύζυγό του Μαρία και την κόρη τους Παρασκευή, δύο ετών.

Φοίτησε στο 1ο Γυμνάσιο Κορδελιού και στο 1ο ΤΕΛ (Λύκειο) Ευόσμου. Είναι πτυχιούχος Ψυκτικός (1998) και πτυχιούχος Μηχανολόγος Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων (1999). Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεών του (1999-2001) εργάστηκε σε βιομηχανικές επιχειρήσεις ως τεχνικός, συντηρητής, πωλητής, ενώ παράλληλα εργαζόταν επί σειρά ετών και σε μαγαζιά εστίασης του Ελευθερίου Κορδελιού. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται ως sales manager σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επαγγελματικών επίπλων στον τομέα της εστίασης.

Συμμετείχε ως ηθοποιός στην θεατρική ομάδα του Μεσαίου Θεσσαλονίκης (χωριό της μητέρας μου) “ο Πόντος “, στις θεατρικές παραστάσεις «Γενοκτονία Ποντίων» και «Ποντιακός Γάμος». Ασχολείται επαγγελματικά με το Ποντιακό τραγούδι, πραγματοποιώντας την
πρώτη του επαγγελματική δισκογραφική δουλειά το 2016 με 11 τραγούδια.

Γνωρίζει κάθε δρόμο και κάθε γειτονιά του Δήμου καθώς εκεί γεννήθηκε, φοίτησε, μεγάλωσε, και συνομιλώντας με τους συνδημότες του ακούει και καταγράφει στην μνήμη του τα καθημερινά τους προβλήματα, τις ιδέες και απόψεις τους. Όντας αισιόδοξος ως χαρακτήρας, θεωρεί ότι είναι ικανός να συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών του με καλή διάθεση και χαμόγελο που τόσο τα χρειάζονται όλοι. Με την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα στηρίζει την πρώτη Γυναίκα Δήμαρχο του δήμου και την ευχαριστεί πολύ για την εμπιστοσύνη της.