Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Φωτιάδης Γρηγόριος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Γρηγόρης Φωτιάδης κατοικεί στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου από το 2001. Εργάζεται ως κουρέας και έχει δικό του κουρείο στον Εύοσμο από το 2007. Είναι παντρεμένος και περήφανος πατέρας 4 παιδιών. Η σύζυγός του εργάζεται ως μαθηματικός σε Λύκειο.

Από νεαρή ηλικία ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και μάλιστα τα τελευταία 3 χρόνια διατελεί έφορος στην αθλητική ομάδα «Όλυμπος Κορδελιού». Αυτή η θέση του επιτρέπει να ασχολείται ενεργά με τον τοπικό αθλητισμό. Βασικός σκοπός του μέσω της ενασχόλησης με τα κοινά είναι η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου μας και η διαμόρφωση κατάλληλων χώρων εκγύμνασης για τους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας.

Ακόμη, η καθημερινή του τριβή με νέους ανθρώπους του δίνει μία συνολική εικόνα για τις ανησυχίες και τις ανάγκες της νεολαίας του δήμου μας και οφείλουμε να τις επιλύσουμε με σχέδιο και πρόγραμμα. Με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα συντάσσεται σε αυτόν τον αγώνα για να μπορέσουμε όλοι μαζί να μεταμορφώσουμε τον δήμο μας σε έναν σύγχρονο τόπο με αναβαθμισμένες υπηρεσίες για τον δημότη.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»