Η υποψήφια δήμαρχος του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού - Ευόσμου» και πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης Μαρία Μανούκα, παρευρέθηκε στην εκδήλωση «ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ - Πολιτικός Μηχανικός» που διοργάνωσαν από κοινού το ΤΕΕ/ΤΚΜ και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ όπου και απηύθυνε χαιρετισμό.

Η Μαρία Μανούκα αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και την άριστη διοργάνωση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα εξής:

«Τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των Πολιτικών Μηχανικών είναι διαχρονικά, καθημερινά και γνωστά αλλά ευτυχώς όχι άλυτα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να ήταν αλλιώς, αφού όλοι και όλες εδώ μέσα γνωρίζουμε πολύ καλά πως για τους πολιτικούς μηχανικούς δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς λύση!

Η φετινή εκδήλωση έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα προσωπικά καθώς είναι η πρώτη φορά που σας μιλώ ως νεοεκλεγμένη πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης. Γι' αυτό και έχω ιδιαίτερη συγκίνηση και αισθάνομαι βαρύ το χρέος απέναντί σας. Ο σύλλογός μας καλείται να επιτελέσει ενεργό ρόλο στην προάσπιση των εργασιακών και των επαγγελματικών δικαιωμάτων των πολιτικών μηχανικών αλλά και να διεκδικεί διαρκώς καλύτερες για όλους μας συνθήκες εργασίας.

Προσωπικά ως πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης θα βρίσκομαι στο πλευρό σας και θα είμαι ανοιχτή σε κάθε επικοινωνία και συνεργασία που θα μπορούσε να προκύψει για τα θέματα του κλάδου μας.».

Μαρία Μανούκα
Υποψήφια Δήμαρχος
Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου
«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»