Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Χαλιάσου Ελένη

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Ελένη Χαλιάσου κατοικεί στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Βούπερταλ της Γερμανίας και μετέπειτα συνέχισα τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πιο συγκεκριμένα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης με ειδικότητα την επιστήμη της προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης, ενώ έχει εργαστεί για πάνω από 15 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. 

Πιστεύει ακράδαντα ότι η εκπαίδευση αποτελεί το θεμέλιο της κοινωνικής πρόοδου και ανάπτυξης, και επομένως, αποτελεί προτεραιότητα για τον δήμο. 

Η Μαρία Μανούκα, ως επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου», εκπροσωπεί τις αξίες της ακεραιότητας και της αφοσίωσης στο κοινό καλό. Η συνεργασία μας εγγυάται ότι οι φωνές των πολιτών θα ακουστούν και οι ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας θα εξυπηρετηθούν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. 

Σας καλεί να την στηρίξετε και να της δώσετε την ευκαιρία να εργαστεί για εσάς, μαζί με τη Μαρία Μανούκα να προωθήσουν την ανάπτυξη και την ευημερία του δήμου μας, με έμφαση στην παιδεία και στην ευαισθητοποίηση για τις ανάγκες των παιδιών μας. 

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»