Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Χαλκίδης Παναγιώτης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Παναγιώτης Χαλκίδης, είναι συνταξιούχος και κατοικεί στον Εύοσμο από το 1965. Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εργάστηκε από το 1983 στον τότε Δήμου Ευόσμου έως το 2018 στον ενιαίο πλέον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου απ΄ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Τα 25 από τα 35 χρόνια της εργασιακής του πορείας κατείχε τη θέση του διευθυντή των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και της Καθαριότητας.

Το κίνητρό του για να ασχοληθεί με τα κοινά από άλλη σκοπιά πλέον είναι διότι θεωρεί ότι ο δήμος μας, με το μεγαλύτερο ποσοστό νέων στην Ελλάδα, πρέπει να αλλάξει σελίδα και να περάσει τα χέρια αυτών. H νεολαία, πιστεύει, ότι έχοντας πιο σύγχρονες ιδέες, αντιλήψεις, σοβαρότητα, περισσότερη και μεγαλύτερη όρεξη για δημιουργία πρέπει να αναλάβει την ευθύνη να καθορίσει το μέλλον της και να δημιουργήσει τις συνθήκες που αυτή επιθυμεί.

Γι’ αυτό τάσσεται στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα η οποία πρωτοπορεί, εκτιμά και αγκαλιάζει την ενεργή συμμετοχή των νέων δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της απέναντί τους. Με οδηγό, λοιπόν, την εμπειρία των παλαιότερων οι οποίοι είναι γνώστες των προβλημάτων που ταλανίζουν τον δήμο, θα στηρίξει την προσπάθεια των νέων για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»