Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Χαραλάμπους Ιωάννης

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Ιωάννης Χαραλάμπους, έχει μία υπέροχη οικογένεια και εργάζεται ως μηχανικός πληροφορικής και επικοινωνιών στην ΕΛ.ΑΣ.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Εύοσμο και γνωρίζει τον δυτικό τομέα Θεσσαλονίκης εδώ και 40 χρόνια. Έχει ασχοληθεί με τις επικοινωνίες και την κυβερνοασφάλεια καθώς είναι επίσης και ραδιοερασιτέχνης. Ακόμη είναι πρώην παίκτης ποδοσφαίρου ακαδημιών του Αγροτικού Αστέρα, ενώ στο παρελθόν ασχολήθηκε ενεργά με τον Μαραθώνιο και το Τρίαθλο στον Σύλλογο Δρομέων Θεσσαλονίκης. Μέσα από τις αθλητικές του εμπειρίες, έχει κατανοήσει τη σημασία της αυτοπειθαρχίας και της ομαδικότητας. Οι αρχές του τον καθοδήγησαν σε όλη την κλίμακα της δραστηριότητάς του.

Ως πατέρας και αστυνομικός, έχει αναπτύξει ένα έντονο ενδιαφέρον για την κοινωνία και τα προβλήματα της. Μάλιστα, η πολυετής εμπειρία του στη δίκυκλη αστυνόμευση (ΔΙ.ΑΣ) τον έχει εξοπλίσει με όλες τις απαραίτητες δεξιότητες για να γνωρίζει και να μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ασφάλειας στην περιοχή μας.

Επιθυμεί να συμμετάσχει στην προσπάθεια της Μαρίας Μανούκας για την ουσιαστική ανάπτυξη του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και για να συμβάλλει στην πάταξη της εγκληματικότητας και στην προαγωγή της ασφάλειας τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας.

Είναι πεπεισμένος ότι η παράταξη “Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου” με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα μπορεί να φέρει την αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη αυτή η περιοχή και οι κατά τόπους γειτονιές της. Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου