Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Χασιαλή Αγγελική

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Αγγελική Χασιαλή είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Είναι κάτοικος του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου από το 1997. Έζησα 12 χρόνια στο Ελευθέριο – Κορδελιό, όπου τελείωσε το σχολείο και το 2009 μετακόμισε στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου.

Είναι καθηγήτρια της Αγγλικής Γλώσσας και μιλάει άπταιστα Ιταλικά. Αποφοίτησε από το Ιταλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και έπειτα με υποτροφία φοίτησε στο «LABORATORIO INTERNAZIONALE DELLA COMUNICAZIONE» του Πανεπιστημίου Udine. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για τον τουρισμό, της ρωσικής και τουρκικής γλώσσας, στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου.

Επί σειρά ετών εργάστηκε ως γραμματέας, τόσο σε επιχειρήσεις του Δήμου όσο και σε μεγάλες εταιρείες της Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε Γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου-23ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ήταν και πάλι υποψήφια στην τοπική κοινότητα Ευόσμου.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα και θα είναι υποψήφια με το συνδυασμό «Μαζί στην Aνάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»Η κ. Μανούκα είναι μια γυναίκα που καταγράφει μια σπουδαία επαγγελματική σταδιοδρομία, ξεχωρίζει για την εργατικότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα της.

Μαζί οραματιζόμαστε έναν Δήμο-πρότυπο, όπου τα παιδιά θα μεγαλώνουν με αξιοπρέπεια, με περισσότερα σχολεία και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, τις οποίες θα μπορούν να αξιοποιούν όλοι οι πολίτες του Δήμου.

Επίσης, οραματιζόμαστε έναν Δήμο, ο οποίος θα στηρίζει την πολιτιστική παράδοση του τόπου και θα την προάγει μέσω πληθώρα πολιτιστικών δρώμενων.

Ως ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος της Βόρειας Ελλάδας με μεγάλο ποσοστό νεανικού πληθυσμού, οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα Δήμο-παράδειγμα, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ