Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Χατζηαποστολίδου Ανανούλα

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Ανανούλα Χατζηαποστολίδου κατοικεί με την οικογένειά της στον δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου. Κάποιες πληροφορίες που θα ήθελε να γνωρίζετε για την ίδια ζητώντας τη στήριξή σας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι πως έχει πολυεπίπεδη κοινωνική και πολιτιστική δράση.

Ειδικότερα, σπούδασε στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης αποκόμισε γνώσεις γύρω από τον τομέα της επικοινωνίας. Μετέπειτα θέλησε να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας μαθητεύοντας αρχικά στην Γερμανική Σχολή Miller, Πατρονίστ-Modelist, ενώ ολοκλήρωσε και τις σπουδές της στον Σχεδιασμό Πατρών σε Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Εργάστηκε μάλιστα σε διακεκριμένες εξαγωγικές εταιρείες έτοιμου ενδύματος, όπου είχε την ευκαιρία να αναλάβει απαιτητικές αρμοδιότητες διατελώντας υπεύθυνη ποιοτικού ελέγχου στο τελικό στάδιο πριν την εξαγωγή των ενδυμάτων. Ακόμη, πήρε το ρίσκο να ανοίξει το δικό της συνεργείο ραφής ενδυμάτων το οποίο διατήρησε με επιτυχία για έξι ολόκληρα χρόνια.

Η δίψα της για απόκτηση νέων δεξιοτήτων την οδήγησαν να εξειδικευτεί στον χειρισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών αποκτώντας μία ακόμη πιστοποίηση. Πέρα από αυτά, έχει παρακολουθήσει και προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε επιχειρήσεις (ΕΟΠΠΕΠ).

Όσον αφορά την κοινωνική και πολιτιστική της δράση θα ήθελε να ξεχωρίσει τη συμμετοχή της ως μέλος στον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο κατοίκων Ηλιούπολης στον Εύοσμο για 30 συνεχόμενα έτη, εκ των οποίων τα 15 διετέλεσε αντιπρόεδρος του συλλόγου. Ακόμη, είναι περήφανο μέλος στον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Μικρής Βόλβης, απ΄ όπου είναι οι ρίζες της τις οποίες τιμάει με κάθε ευκαιρία. Για παράδειγμα έχει συνδράμει ουκ ολίγες φορές σε δράσεις όπως η καθαριότητα της λίμνης Βόλβης, η συλλογή τροφίμων και ρουχισμού για τα παιδικά χωριά SOS αλλά και στις σπουδαίες δράσεις αιμοδοσίας. Ούσα φιλόζωη δηλώνει ηχηρό παρών στο φιλοζωικό σωματείο «Αδέσποτες Πατούσες Θεσσαλονίκης».

Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία τόσο από την εκπαιδευτική όσο και από την εργασιακή της πορεία, θεωρεί χρέος της σήμερα να εναποθέσει τις γνώσεις και τον χρόνο της για την βελτίωση τον τόπου της και της καθημερινότητας των κατοίκων του δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.

Επέλεξε συνειδητά να πορευτεί δίπλα στην Μαρία Μανούκα καθώς ως γυναίκα αλλά κυρίως ως δημότης του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου θεωρεί χρέος της να στηρίξει μία νέα, δραστήρια και μορφωμένη γυναίκα με όρεξη και δυναμική να γράψει νέα ιστορία στον τόπο.

Συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» και σας καλεί να είστε ενεργά όλοι μαζί μας!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»!