Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Χατζηβρέττας Δημήτριος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Δημήτρης Χατζηβρέττας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Εύοσμο, στα σχολεία του οποίου έλαβε την βασική και λυκειακή εκπαίδευση. Είναι 21 ετών και σπουδάζει στο τρίτο έτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πιο συγκεκριμένα στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών. Μιλάει άπταιστα την αγγλική και την γερμανική γλώσσα.

Παράλληλα με τις σπουδές του, αναγκάστηκε από το πρώτο ήδη έτος να βοηθάει ενεργά την προσωπική επιχείρηση της μητέρας του, ως παραγωγός φρούτων και ως πωλητής στις λαϊκές αγορές του αστικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι αφορμή καθημερινά να έχει επαφή με τους συμπολίτες και συμφοιτητές του, καθώς επίσης να παρατηρεί την εξέλιξη των υποδομών, με την κατασκευή νέων έργων στους υπόλοιπους δήμους της πόλης, τις παρεμβάσεις των διοικήσεών τους για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των δημοτών και επαγγελματιών τους, γεγονότα που επιφέρουν επιπλέον εμπορική και οικονομική δραστηριότητα, κάτι που μου προκαλεί δυσαρέσκεια σε σχέση με τη στασιμότητα που επικρατεί στον δικό μας δήμο.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «Μαζί στην Aνάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» καθώς θεωρεί πως η υποψήφια δήμαρχος, Μαρία Μανούκα, έχει όλα τα εχέγγυα να οδηγήσει το δήμο στην Ανάπτυξη, με την αξιοπρέπεια, την κοινωνική ευαισθησία και την εργατικότητα που τη διακρίνει.

Σας καλούμε να είστε όλοι μαζί μας!

«Μαζί στην Aνάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»!