Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Χατζηδάφνη Μάχη

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Η Μάχη Χατζηδάφνη, είναι 40 ετών και υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Λογιστικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μιλάει άπταιστα αγγλικά. Το 1992 μετακόμισε οικογενειακώς στον Εύοσμο όπου συνεχίζει να κατοικεί με το σύζυγο της και τα δύο παιδιά τους, 11 και 13 ετών.

Ως μέλος διαφόρων συλλόγων στο παρελθόν, μεταξύ αυτών, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου και άλλων, κατάφερε, αφενός να βοηθήσει στην εύρεση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολικά συγκροτήματα του δήμου και αφετέρου να κερδίσει πολύτιμη εμπειρία μέσω της συμμετοχής και της αποδοτικής συνεργασίας. 

Μεγάλωσε στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου έζησε τη μεγάλη πληθυσμιακή και χωροταξική ανάπτυξή του. Τώρα πλέον ανατρέφει και τα δικά της παιδιά εδώ αλλά και μέσα από τη συμμετοχή της στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με προβλήματα που δυσκολεύουν τους μαθητές και τις μαθήτριες, ζητήματα τα οποία παραμένουν άλυτα στο πέρασμα των χρόνων και δεν αναλογούν στην εικόνα του δεύτερου μεγαλύτερου και πιο νεανικού δήμου της Θεσσαλονίκης. Πιστεύει ότι υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για την ανάπτυξη του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και με το κατάλληλο πρόσωπο στην ηγεσία να καταφέρουμε την εξέλιξη στον δήμο. 

Συμμετέχει σε διάφορες δράσεις εθελοντισμού τα τελευταία χρόνια μπόρεσε να συνειδητοποιήσει πλήρως την αξία της συμμετοχής και της προσφοράς σε ζητήματα που απασχολεί την κοινωνία και περισσότερο τους μαθητές και τους νέους ανθρώπους. Έτσι αποφάσισε συνειδητά να συμμετέχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς επιθυμεί να εργαστεί με συνέπεια έχοντας ως γνώμονα τη βελτίωση των σχολικών υποδομών, τη διασφάλιση των προϋποθέσεων για μια ασφαλή εκπαίδευση και την προαγωγή της παιδείας ως μιας αξίας που πρέπει να προστατεύεται και να προωθεί στον τοπικό μας κοινωνικό ιστό. 

Επιλέγει σ΄αυτό το εγχείρημα να συστρατευτεί με τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού-Ευόσμου» γιατί πιστεύει πως η επικεφαλής του, κα. Μαρία Μανούκα έχει τα προσόντα και της αξίζει η ευκαιρία να ηγηθεί στον δήμο μας δίνοντας λύσεις μέσα από τις γνώσεις της στα προβλήματα που υπάρχουν και να δημιουργήσει συνθήκες για την ανάπτυξη ενός δήμου ευνοϊκότερου για τις επόμενες γενιές. 

Ζητάει να μας δώσετε την ευκαιρία να διοικήσουμε ώστε να υπάρχει μία νέα και πιο δυνατή φωνή που θα εκπροσωπεί επάξια τα συμφέροντα όλων μας στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου».