Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Χατζοπούλου Κατερίνα 

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Η Κατερίνα Χατζοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Χαριλάου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Από το 2000 κατοικεί στην περιοχή του Κορδελιού του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Είναι μητέρα ενός αγοριού, του Δημόκριτου, Πτυχιούχου του Τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ. και εργαζόμενου πλέον ως προγραμματιστή σε μεγάλη ιατρική εταιρία.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος του Α.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών του Α.Π.Θ. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός και από το 2000 υπηρετεί σε σχολεία του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου. Έχει παρακολουθήσει πλήθος προγραμμάτων επιμόρφωσης σε θέματα Παιδαγωγικά, Διοίκησης και νέων τεχνολογιών. Συγχρόνως η επιστημονική της πορεία περιλαμβάνει επιμορφώσεις εκπαιδευτικών και εισηγήσεις σε επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια.

Διετέλεσε διευθύντρια σε σχολική μονάδα του Δήμου Ωραιοκάστρου και πλέον είναι διευθύντρια σε Σχολική Μονάδα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Κορδελιού, ευελπιστώντας μέσα από την θητεία της, και με την αμέριστη συνδρομή της υποψήφιας Δημάρχου, κ. Μανούκα Μαρίας να συμβάλλει και η ίδια στο κοινωνικό όραμα για ένα σχολείο συμπεριληπτικό, ανοιχτό στην κοινωνία και τις νέες προκλήσεις του μέλλοντος, με καλύτερες συνθήκες στέγασης των σχολικών μονάδων του Δήμου για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και με έμφαση στην υλικοτεχνική υποδομή και αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού που θα οδηγήσει τα παιδιά σε μια πιο ποιοτική παιδεία και στο άνοιγμα του επαγγελματικού τους ορίζοντα.

Υπό αυτό το πρίσμα, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τον δήμο με αποκλειστικό γνώμονα και εφαλτήριο τη δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και την ανάγκη να προσφέρει σε μια κοινωνία που διαρκώς μεταβάλλεται με ταχείς ρυθμούς. Η καθημερινή της επαφή με τους συμπολίτες, γονείς, κηδεμόνες και μαθητές αλλά και η επιθυμία της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του δήμου Κορδελιού -Εύοσμου αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είναι υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο του Κορδελιού με την παράταξη της κ. Μαρίας Μανούκα, ενός νέου ανθρώπου με όραμα, θέληση και ικανότητα.

Συντάσσεται με το όραμα της κ. Μαρίας Μανούκα, υποψηφίας Δημάρχου με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη Ελ. Κορδελιού Ευόσμου», για έναν Δήμο κοινωνικά δίκαιο, με ανθρώπινο πρόσωπο και ανοιχτό στην κοινωνία. Θα απαιτηθεί πολλή και συντονισμένη δουλειά για να επιτευχθεί η ανάπτυξη και η δημιουργία σε έναν Δήμο που παρακμάζει διαρκώς.

Ευελπισεί στην στήριξη σας στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Δήμου.