Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

 Χρηστίδου Σοφία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Σοφία Χρηστίδου, είναι 57 ετών, μητέρα δύο ενήλικων αγοριών και κατάγεται από τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Έχει αποφοιτήσει από Επαγγελματικό Λύκειο, καθώς και από ιδιωτικές σχολές γραμματέων διευθύνσεως και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Επί πολλά έτη, έχει εργαστεί ως Ελεύθερη Επαγγελματίας, αποκτώντας πολυετή πείρα στον χώρο του εμπορίου, και ειδικότερα της ένδυσης γυναικείων ρούχων. Σήμερα, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε γνωστό πολυκατάστημα.

Στο πλαίσιο της πιο ουσιαστικής συμμετοχής της στα κοινά του δήμου, αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό της υποψήφιας δημάρχου κας. Μαρίας Μανούκα, με σκοπό να συνεισφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάπτυξη της τοπικής μας κοινωνίας.

Η παρουσία της στα κοινά αλλά και η στάση της απέναντι στα προβλημάτων του δήμου την βεβαιώνουν ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη και δυναμική φωνή στην πολιτική σκηνή του τόπου.

Έχοντας μακρόχρονη εμπειρία ως επιχειρηματίας και επαγγελματίας, θα επικεντρωθεί στην υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον τόπο, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας και πρέπει να τύχουν της κατάλληλης υποστήριξης για τη διατήρηση και ανάπτυξή τους. Εντούτοις, δεν μιλάμε απλώς για την υποστήριξη των επιχειρηματιών, αλλά και για την ενίσχυση του δήμου συνολικά, ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να αναβαθμιστεί η οικονομική δυναμική του τόπου.

Σας καλώ να την στηρίξετε στις αυτοδιοικητικές κάλπες του Οκτωβρίου.