Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Χρυσοχοΐδου Σοφία

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Σοφία Χρυσοχοΐδου γεννήθηκε το 1983 στη μακρινή Αλμά Ατά του Καζακστάν από Έλληνες γονείς. ‘Έχει μια κόρη 8 ετών, την Ειρήνη Ιζαμπέλα.

Κατοικεί στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου όπου και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της(2ο Ενιαίο Λύκειο Ευόσμου). Έχει σπουδάσει αισθητικός στο ΙΕΚ Δέλτα, και έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στον τομέα της στη Μόσχα και στη Γαλλία. Μιλάει ρωσικά, αγγλικά και πορτογαλικά.

Λάτρης της γυμναστικής, ασχολήθηκε με την ενόργανη στην ομάδα του Αίαντα, αλλά και με τον μοντέρνο και τον παραδοσιακό χορό στον δήμο Ευόσμου.

Τα τελευταία 17 χρόνια εργάζεται ως ελεύθερη επαγγλεματίας στον τομέα της αισθητικής.

Νιώθει την ανάγκη να προχωρήσουν όλοι μαζί δυναμικά μπροστά, χωρίς άλλες αναβολές και πισωγυρίσματα, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου με τον συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου».

Πιστεύει ότι η Μαρία Μανούκα αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη πρόταση για την επόμενη μέρα του δήμου.

Ζητάει από όλους να την στηρίξετε στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές το συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»