Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Χωλίδης Νικόλαος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Ο Νίκος Χωλίδης είναι 25 ετών. Γεννήθηκε στο Ελ. Κορδελιό και τα τελευταία χρόνια κατοικεί στην περιοχή του Ευόσμου. Με άλλα λόγια, είναι γέννημα θρέμμα παιδί του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

Αυτήν τη στιγμή σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ παράλληλα εργάζεται ως οδηγός μοτοσικλέτας σε συνεργατικό γραφείο φροντίδας ατυχημάτων. Οι προηγούμενες εργασιακές του εμπειρίες περιλαμβάνουν κυρίως τον χώρο της εστίασης, όπου εργάστηκε ως σερβιτόρος και μπαρίστα σε διάφορα καταστήματα και κλαμπ στη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα.

Εκ φύσεως αλλά και λόγω του νεαρού της ηλικίας του τον διακατέχει έντονη όρεξη για εργασία και μάθηση. Είναι πάντα ανοιχτός σε νέες γνώσεις και νέες προκλήσεις αρκεί να υπάρχει ένας σημαντικός σκοπός.

Προσωπικά, πιστεύει ότι ο σημαντικότερος σκοπός ενός ανθρώπου είναι η προσφορά του προς την κοινωνία. Είναι αυτή η πεποίθηση του που τον ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά και να ανακοινώσει σήμερα την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα.

Στόχος του είναι να καταστήσουμε τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου έναν ασφαλή τόπο. Πιστεύει ότι η ενεργή συμμετοχή των πολιτών στη δημόσια ζωή και ο συντονισμός των προσπαθειών μπορούν να μετατρέψουν μια κοινότητα ακόμα πιο ασφαλή και ευημερούσα. Δεσμεύεται ότι θα εργαστεί σκληρά διασφαλίζοντας ένα περιβάλλον όπου οι πολίτες θα μπορούν να ζουν με αίσθημα ευελιξίας και ασφάλειας.«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».