Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Χωλίδης Πέτρος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Κατοικεί μόνιμα στον Δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου με τη σύζυγό του και το παιδί τους. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και έχει επιχείρηση στη Σταυρούπολη με ειδικότητα την επισκευή-συντήρηση και εγκατάσταση ανελκυστήρων.

Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου στον τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού (2009). Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του αθλητισμού και έχει διακριθεί με μετάλλια σε πανελλήνιο πρωτάθλημα του ταεκβοντό.

Έχοντας ως κύρια χαρακτηριστικά του σε κάθε τομέα απασχόλησής του, το πείσμα και την εργατικότητα, σκοπεύει να πράττει με αυτά και στην πορεία του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, δίπλα στη Μαρία Μανούκα με τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου».

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, σας καλεί να ενταχθείτε μαζί του για έναν Δήμο που αναλαμβάνει δράση, αλλάζει και εξελίσσεται.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»!