Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Γκέκου Χρυσοβαλάντου (Χρύσα)

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

 

Η Χρυσοβαλάντου (Χρύσα) Γκέκου έχει γεννηθεί το 1974 στην Αναγέννηση Σερρών και κατοικεί μόνιμα στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου από το 1988.Εργάστηκε αρκετά χρόνια στον χώρο του μάρκετινγκ και της προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων. 

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο μετά από εξειδικευμένη εκπαίδευση ασχολείται με εναλλακτικές θεραπείες και μεθόδους. 

Ασχολήθηκε με το γυναικείο ποδόσφαιρο παίζοντας στον Α.Ο Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης και η αγάπη της για το άθλημα την οδήγησε και στην ενασχόληση με τη διαιτησία. 

Συνεργάστηκε με την εθελοντική ομάδα “Διαβάζει για τους άλλους”, προσφέροντας μέσω ηχογραφήσεων και αναγνώσεων σε συνανθρώπους με προβλήματα όρασης και όχι μόνο. 

Επίσης είναι ενεργό μέλος του πολιτιστικού φορέα “Μουσικό Εργαστήρι Σερρών”. 

Ούσα ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τις ευπαθείς ομάδες, το περιβάλλον και τον αθλητισμό αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τον δήμο, καθώς πιστεύεί στην ανάγκη βελτίωσης και εξέλιξης της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. 

Επιθυμεί να γίνει η φωνή τους και να δράσει με γνώμονα την ενσυναίσθηση, την αλληλεγγύη και κυρίως την ειλικρίνεια.

Αποφάσισε λοιπόν γι’αυτούς τους λόγους να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού -Ευόσμου» με επικεφαλής την κ. Μαρία Μανούκα, την οποία στηρίζει έμπρακτα δείχνοντας εμπιστοσύνη στο όραμα, τις ιδέες αλλά και στο πάθος της για ριζικές αλλαγές προς όφελος των δημοτών.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».