Υποψήφιος Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Ευαγγελόπουλος (Κούκης) Κωνσταντίνος

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Ο Κωνσταντίνος Ευαγγελόπουλος έχει γεννηθεί στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου όπου και διέμενε για περίπου πέντε χρόνια στην περιοχή του Κορδελιού, πριν μετακομίσει στον Εύοσμο όπου ζει εδώ και 33 χρόνια.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην ομάδα του Οδυσσέα Κορδελιού και συνέχισε στον Αγροτικό Αστέρα και στην ΑΕ Ευόσμου. Ο αθλητισμός ανέδειξε την αίσθηση της ομαδικότητας και της προσπάθειας για επίτευξη κοινών στόχων, ενώ τον ενέπνευσε να είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας.

Επαγγελματικά, δραστηριοποιείται ως εργαζόμενος στον χώρο της εστίασης, επικεντρώνοντας την προσοχή του στην παροχή υπηρεσιών που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών. Καθημερινά έρχεται σε επαφή με τους κατοίκους του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, συζητώντας για τα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν. Παρόλα αυτά, με την πάροδο του χρόνου αντιλαμβάνεται ότι ορισμένα προβλήματα παραμένουν ανεπίλυτα και η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Γι’ αυτόν τον λόγο, αποφάσισε να αναλάβει δράση και να συμβάλλει προσωπικά στην επίλυσή τους, μαζί με την παράταξη της υποψήφιας δημάρχου Μαρίας Μανούκα, «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Στόχος του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι να επιφέρει θετική αλλαγή και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του δήμου μας. Με βάση την εμπειρία του και τη στενή επαφή με την τοπική κοινότητα θα επιδιώξει να προωθήσει προγράμματα που θα ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των νέων και των παιδιών μας σε δραστηριότητες αθλητισμού, πολιτισμού και εκπαίδευσης. Δεσμεύεται να εργαστεί με πάθος, αφοσίωση και ακεραιότητα για την εξυπηρέτηση των πολιτών μας και την προώθηση μιας κοινότητας που θα είναι ανεκτική και ανοιχτή. Είναι έτοιμος να ακούσει και να εργαστεί με όλες και όλους εσάς για την πραγματοποίηση αυτής της αποστολής.