Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Μπουρνάτζε Τσέλιου Νάτια

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Η Νάτια Μπουρνάζε, γεννήθηκε το 1983 στην Γεωργία, είναι μητέρα δύο παιδιών και σήμερα κατοικεί στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Είναι υπερήφανη μητέρα δύο αγγέλων, του Επαμεινώντα και του Λουκά.

Απασχολείται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον δυναμικό κλάδο της εστίασης και δραστηριοποιείται επίσης ενεργά στον χώρο των λογιστικών υπηρεσιών καθότι η λογιστική και η χρηματοοικονομική αποτελούν το αντικείμενο των σπουδών της.

Από το 2022, έχει την χαρά και την ευθύνη να αποτελεί μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου γυμνασίου της Πολίχνης. Με αυτήν τη θέση, επιδιώκει να προσφέρει στην σχολική κοινότητα και να πραγματοποιήσει πρακτικές δράσεις προς όφελος των μαθητών.

Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να γνωστοποιήσει την απόφασή της να στηρίξει την Μαρία Μανούκα στις προσεχείς εκλογές του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου καθώς ούσα στην πλέον παραγωγική ηλικία της ζωής της, επιθυμεί να προσφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία της στο κοινωνικό σύνολο. Λόγω της εξειδίκευσής της, θα στρέψει την προσοχή της κυρίως στα οικονομικά ζητήματα του δήμου με σκοπό να συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση και αξιοποίηση των δημοτικών πόρων προς όφελος των πολιτών.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»