Υποψήφια Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου

Χατζησάββα Φωτεινή (Φαίη)

Ανακοινώνω ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023 θα στηρίξω την υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τον δημαρχιακό θώκο του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της.

Γεννήθηκε το 1972 και εδώ και 30 χρόνια κατοικεί στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Σπερελάκη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Είναι νοσηλεύτρια και επίσης έχει τελειώσει τη σχολή Δημητρέλη στο τμήμα Σχεδιασμού Ρούχων, και ασχολήθηκε με τον τομέα της ένδυσης για 20 χρόνια. Είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικών και πληροφορικής.

Σήμερα εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου. Πρόσφατα συμμετείχε στο πρωτοπόρο «Πρόγραμμα post covid» που παρουσιάστηκε στο 31ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο, στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, στο ΚΥ Ευόσμου, και σε σεμινάριο Εξειδικευμένης Υποστήριξης της ζωής (BLS). Επίσης, έχει συμμετάσχει σε αρκετά σεμινάρια τα οποία σχετίζονται με θέματα υγείας.

Καθώς θεωρεί το κομμάτι της προσφοράς, θεμελιώδη έννοια της κοινωνίας μας, είμαι μέλος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο Παπανικολάου με ταυτότητα εθελόντριας αιμοδότριας.

Επίσης, στο παρελθόν διετέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών – Βρακοφόρων Μακεδονίας.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές επέλεξε να στηρίξει τη Μαρία Μανούκα συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» επειδή πιστεύει στις προγραμματικές της θέσεις. Γνωρίζει όλα τα προβλήματα με τα οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι κάτοικοι του δήμου και θεωρεί πως η παράταξή μας προτείνει ένα υλοποιήσιμο πρόγραμμα, μέσα από το οποίο σε βάθος χρόνου θα έχει καταφέρει να αλλάξει την εικόνα του δήμου.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»!