Ανάπαλης Ηλίας

Γεννήθηκε το 1977 στη Γερμανία, επέστρεψε στην Ελλάδα στην ηλικία των 10 ετών και κατοικεί στο Δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου από το 1995. Μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά ενώ ασχολήθηκε με τον αθλητισμό (πετοσφαίριση) με πολλές διακρίσεις, σε επίπεδο Πρωταθλητισμού και με συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα. Είναι πιστοποιημένος Τεχνικός Ασφαλείας και ελεύθερος επαγγελματίας επί σειρά ετών.

Διετέλεσε Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου και εθελοντής σε πολλές δράσεις φορέων του Δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υπήρξε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού – Ευόσμου (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε.)., ενώ τέλος διετέλεσε Πρόεδρος επί σειρά ετών ενός από τους πλέον δραστήριους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου, με διοργάνωση του μεγαλύτερου Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Νομού Θεσσαλονίκης.

Αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα στο πλευρό της Μανούκα Μαρίας, γιατί στο πρόσωπό της διέκρινε έναν άνθρωπο μαχητή, εργατικό, συνεπή, αξιόπιστο, ειλικρινή, προσιτό, άξιο και έτοιμο να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις που εγείρονται. Εγγυάται ότι η «Επόμενη Μέρα» θα βρει το Δήμο προσβάσιμο και προσπελάσιμο για όλους και μία Δήμαρχο κοντά στο δημότη και τα προβλήματά του.

Οι πολίτες είναι πλέον ξεκάθαρο ότι έχουν κουραστεί από τις πολλές υποσχέσεις, τα κούφια λόγια, τους διαχωρισμούς, τις αλαζονικές συμπεριφορές και την αδιαφάνεια. Είναι κατανοητό ότι χρειάζονται καθαρές κουβέντες, καθαρούς και ειλικρινείς ανθρώπους, για να διαχειριστούν τα καθημερινά προβλήματα και δυσκολίες.

Στόχος του είναι οι δημότες να ξεπεράσουν τη δικαιολογημένη απογοήτευση που νιώθουν και να γίνουν συμμέτοχοι και συνδιαμορφωτές της πολιτικής ζωής του τόπου.

Προσωπική του φιλοδοξία είναι ο Δήμος να μεταμορφωθεί σε «Πρότυπο Πολιτισμικό Δήμο», γιατί ο πολιτισμός είναι πολυδιάστατος και προσαρμοσμένος μέσα στην ιστορία του ανθρώπου. Δείγματα πολιτισμού είναι ο σεβασμός στη γλώσσα, στις τέχνες, στην παιδεία, στην επιστήμη, στους θεσμούς, στην τεχνολογία, στα ήθη και τα έθιμά μας, στην παράδοσή μας.

Θα είναι «εδώ» για να ακούσουνε, να συζητήσουνε, να συνεργαστούνε και να χτίσουνε μαζί το Δήμο που «ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ».

Ζητάει από όλους σας να τον στηρίξετε και να στηρίξετε στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές το συνδυασμό της Μανούκα Μαρίας «ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».