Αντίνου Χρήστος

Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1972 και τρία χρόνια αργότερα επέστρεψε με την οικογένειά του στην Ελλάδα, όπου και κατοικήσαν στο δήμο του Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου.

 Από το 1999 μέχρι το 2019 υπήρξε κάτοικος του Ευόσμου, και έτσι τα παιδιά του μεγάλωσαν και πήγαν σχολείο σε αυτήν τη δημοτική ενότητα. Τα τελευταία 4 χρόνια κατοικεί και πάλι στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Επαγγελματικά έχει δραστηριοποιηθεί και στις δύο κοινότητες του δήμου, με αποτέλεσμα να έχει καλή εικόνα της αγοράς. Αυτή ηταν και η κινητήριος δύναμη ώστε να δημιουργήσει μαζί με άλλους συναδέλφους τον «Εμπορικό Σύλλογο Ελ. Κορδελιού», μέσω του οποίου δόθηκε και ώθηση για την μετέπειτα δημιουργία του «Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου».

Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από το 2019.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά έχει ως εφαλτήριο την αγάπη του για τον τόπο μας και την ανάγκη να τον δούμε να ευημερεί, να αναπτύσσεται σε έναν τόπο που «αξίζει να ζεις και να εργάζεσαι». Για τα παιδιά μας και για όλους εμάς.

Είναι επιλογή χρέους και ευθύνης για μένα.

Για αυτό και αποφάσισε εκτός της φιλανθρωπικής, κοινωνικής και συνδικαλιστικής του δράσης να ασχοληθεί ενεργά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινότητές μας, οι οποίες παρουσιάζουν εικόνες αποσύνθεσης και εγκατάλειψης.

Συστρατεύοται με τη Μαρία Μανούκα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου» καθώς πιστεύει ότι η κ. Μανούκα έχει το ήθος και το δυναμισμό να φέρει την ανάπτυξη στον κατάφωρα αδικημένο δήμο μας. Με καθαρές θέσεις για την Αυτοδιοίκηση και το δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου.

Δέσμευσή του να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών όλων σας!