Αράβιας Γεώργιος

Ο Αράβιας Γεώργιος γεννήθηκε το 1973 στη Γερμανία. Έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο Πατρών στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών.

Σήμερα δραστηριοποιούται στον χώρο των ενδυμάτων, διατηρώντας ανάλογη εταιρεία στην οδό Μοναστηρίου ενώ διαμένει μόνιμα στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου με την οικογένειά του. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Έχοντας φοιτήσει σε ελληνικό αλλά και σε γερμανικό σχολείο, μιλάει απταίστως και τις δύο γλώσσες ενώ παράλληλα είναι πλήρως εξοικειωμένος με την πολυπολιτισμικότητα τρέφοντας βαθύ σεβασμό προς τη διαφορετικότητα και τον άνθρωπο εν συνόλω. Παράλληλα, λόγω της εμπειρίας του από το εξωτερικό μπορώ να αναγνωρίσει εύκολα τις ελλείψεις υποδομών και να οραματιστεί εκείνες τις αλλαγές που θα βελτιώσουν σημαντικά το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων προσεγγίζοντας το ευρωπαϊκά πρότυπα.

Πιστεύοντας πως ο δήμος μας μπορεί να αλλάξει εικόνα και να αποτελέσει έναν θελκτικό τόπο διαμονής για τις επόμενες γενιές ανακοινώνει πως θα βρίσκοται στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου».

Για να έχουν τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον οφείλουμε να «σηκώσουμε μανίκια» και να διεκδικήσουμε θαρραλέα όλα όσα δικαιούται να απολαμβάνει και στερείται ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βορείου Ελλάδος!