Η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Εμπορικού Συλλόγου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έντυσε στα ροζ την πλατεία του Δημαρχείου θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα για την πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Από νωρίς πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τον καρκίνο του μαστού αλλά και να συμμετέχει στην μεγάλη κλήρωση για 15 δωρεάν μαστογραφίες.

Σον χώρο δέσποσε ένα Mirror Booth όπου ο κόσμος μπορούσε να βγει φωτογραφίες και να τις αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #rozplateia συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στο μήνυμα της πρόληψης που σώζει ζωές.

Φυσικά κυριάρχησε το ροζ με κεράσματα του ίδιου χρώματος να μοιράζονται στον κόσμο.

Μ. Μανούκα: «Σήμερα η πλατεία Ευόσμου έγινε ροζ για έναν σπουδαίο σκοπό» (pics)

Στα ροζ ντύθηκε και η ίδια η κα Μαρία Μανούκα, υποψήφια δήμαρχος στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα πρόληψης και κατοπολέμησης του καρκίνου του μαστού.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Εμπορικού Συλλόγου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έντυσε στα ροζ την πλατεία του Δημαρχείου θέλοντας να ενημερώσει για την πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Εκεί βρέθηκε η κα Μανούκα για να ενισχύσει τον σημαντικό αυτό σκοπό.

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες από το σημείο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου θέλησε πέρα από το να τονίσει την σπουδαιότητα του εγχειρήματος, να συγχαρεί επίσης και τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους.

Αναλυτικά έγραψε:

Σήμερα η πλατεία Ευόσμου έγινε ροζ για έναν σπουδαίο σκοπό!

“Η πρόληψη σώζει ζωές”!

Συγχαρητήρια στην Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (ΕΓΕ) του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού (ΕΜΣΕΚ) και στον Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού – ΕΜΣΕΚ που οργάνωσε αυτη την σπουδαία δράση ενημέρωσης και στήριξης του αγώνα πρόληψης και αντιμετώπισης του Καρκίνου του Μαστού!

Μπράβο σε όλους!!!!