Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους συνδημότες της βρίσκεται η Μαρία Μανούκα. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία, η επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου» θέτει σε εφαρμογή έναν πρωτότυπο τρόπο άμεσης επαφής με τους κατοίκους του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου καταγράφοντας σε πραγματικό χρόνο τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Το μόνο που χρειάζεται είναι οι συνδημότες της επισκεφθούν την ιστοσελίδα της www.mazistinanaptixi.gr και να επιλέξουν την ενότητα: «Η φωνή του δημότη». Στο περιβάλλον που ανοίγει μπροστά του κάθε δημότης έχει τη δυνατότητα να καταγράψει τα προβλήματα που χρήζουν επίλυσης και να προτείνει σκέψεις και ιδέες για το μέλλον του δήμου του.

Πρόκειται για μία διαδικασία η οποία είναι πολύ απλή και εύκολα προσβάσιμη σε όλες και όλους, για την ολοκλήρωση της οποίας δεν είναι υποχρεωτική η καταχώρηση προσωπικών στοιχείων, παρά μόνο ενός λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ώστε να υπάρχει μια αμφίδρομη επικοινωνία.

Εξυπακούεται ότι τηρείται στο ακέραιο η Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

Αναλυτικά τα βήματα:

  1. Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτονται την κατηγορία: «Η φωνή του δημότη».
  2. Γράφουν το email τους και το μήνυμα που επιθυμούν να στείλουν. Οι υπόλοιπες πληροφορίες που ζητούνται είναι στην απόλυτη ευχέρεια του δημότη εάν επιθυμεί να τις καταγράψει και να τις προσθέσει.
  3. Πατούν «Υποβολή» και το μήνυμα καταχωρείται.

Με αφορμή τη νέα δυνατότητα συνομιλίας με τους δημότες του Κορδελιού-Ευόσμου η κυρία Μανούκα σημειώνει ότι στόχος της είναι η επικοινωνία μετους κατοίκους να βελτιώνεται συνεχώς και να είναι άμεση και δυναμική.

Όπως επισημαίνει: «Τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής μας βρίσκονται στην πρώτη σειρά των προτεραιοτήτων μου και είμαι εδώ για να τα ακούσω. Όπως είμαι εδώ έτοιμη να ακούσω ιδέες και σκέψεις που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων μας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Η επίτευξη της πραγματικής ανάπτυξης του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου μας αφορά όλους και βασίζεται στο διάλογο».

Μαρία Μανούκα
Υποψήφια Δήμαρχος
Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου
«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»