«Οι πολιτιστικοί σύλλογοι είναι η ψυχή του πολιτισμού στον δήμο μας. Είναι αυτοί που παράγουν το κύριο πολιτιστικό έργο», ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Μανούκα

Αγιασμό ενόψει της νέας χρονιάς πραγματοποίησε ο Χορευτικός Όμιλος Δυτικής Θεσσαλονίκης “Το Σεργιάνι” στην αίθουσα του Συλλόγου στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Παρούσα ήταν και η υποψήφια δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Μαρία Μανούκα η οποία μιλώντας στην κάμερα της politic τόνισε:

«Οι πολιτιστικοί σύλλογοι είναι η ψυχή του πολιτισμού στον δήμο μας. Είναι αυτοί που παράγουν το κύριο πολιτιστικό έργο»

Γι’ αυτό κι εμείς ως αυριανή διοίκηση του δήμου θα σταθούμε ισότιμα δίπλα, προκειμένου να ενισχυθούν και να παράξουν πολλαπλάσιο έργο” Την κ. Μανούκα συνόδευαν οι υποψήφιοι με την παράταξή της κ. Ανάπαλης Ηλίας Γαρούφας Αθανάσιος Παρασκευόπουλος Αλέξανδρος και Κρυωνά Βαρβάρα – Βάνα Τοκαλίδου Θέμιδα ενώ παρών ήταν και ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης κ. Γεώργιος Κομνηνός. Η κα Μανούκα φωτογραφήθηκε με την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αργυρώ Χρυσοχόου και με το μέλος του Συλλόγου κ. Μαίρη Άλλιου.